>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Промоутер Усика прогнозує перший бій українця в супертяжах у квітні 2019 року

Едді Хірн анонсує бій Усика у США.

Со-промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика (16-0, 12 КО) Едді Хірн повідомив про причини візиту українця 22 грудня в Лондон, де на O2 Arena відбудеться бій британських супертяжів Дерека Чисори (29-8 , 21 КО) і Ділліана Вайта (24-1, 17 КО). Дерек спробує взяти реванш за спірну поразку дворічної давності в Манчестері (Англія).

За словами Хірна, швидше за все, українець незабаром дебютує в хевівейті, а учасники шоу супертяжів Вайт і Чисора, а також француз Карлос Такам (35-5-1, 27 КО) - його можливі опоненти по дебюту в суперважкій вазі (понад 90,7 кг).

"Усик може битися і з переможцем реваншу, і з тим, хто програв. Адже ми не уявляємо, наскільки він буде хороший у хевівейті. Так, ми не сумніваємося, що він крутий, але чи зможе він упоратися зі здоровенними хлопцями? Ось у цьому й уся загадка. Він не збирається втрачати час даремно. Він ніколи не погодиться на бій із середняком дивізіону. Думаю, Такам - відмінна кандидатура для першого бою. Не здоровенний супертяж, але потужний і з ударом", - цитує Хірна vringe.com.

При цьому промоутер не вірить у те, що Усик продовжить кар'єру в крузервейті. Вважає, що єдиний, хто міг би зацікавити українця - американець Андре Ворд. Але той зав'язав з боксом.

"Думаю, тільки він міг би зацікавити Усика, - розмірковує Хірн. - Тільки заради Ворда Усик міг би продовжити кар'єру в крузервейті. Бій Усик vs Ворд - це чистий бокс. Це наука боксу, мистецтво боксу. Екс-лідер "Паунду", який завершив кар'єру непереможеним, проти одного з діючих лідерів "Паунду" і переможця в номінації "Боксер року", - зауважив Едді.

"Хто переміг би? Я не уявляю. Напевно, 50/50. Тим паче, що Ворд раніше не виступав в крузервейті. Я питав в Усика про цей поєдинок, тепер потрібно запитати і у Ворда. Але не думаю, що американець відновить кар'єру. Хіба що зажадає чогось непідйомного. Тому і припускаю, що Усик дебютує в хевівейті у квітні в США", - підсумував Хірн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram