>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фани лондонського "Арсеналу" виступають проти перенесення матчу з "Ворсклою" до Києва

Англійці стверджують, що у Полтаві все спокійно.

Фани лондонського "Арсеналу" виступають проти перенесення матчу з "Ворсклою" до Києва
Фото: arsenal.com

Уболівальники лондонського "Арсеналу" виступають проти перенесення до Києва матчу групового етапу Ліги Європи між полтавською "Ворсклою" і "канонірами".

Зокрема, стверджують, що фани лондонського клубу, яких очікується близько п'ятисот, вже не зможуть скоригувати свої плани, щоб вчасно потрапити на гру у столицю України.

"Це серйозна незручність не тільки для вболівальників, а й для команди. Я провів ніч у Полтаві і не бачу жодних проблем з грою тут. Я розумію політичні проблеми у довколишніх районах, але у місті немає проблем. Думаю, що УЄФА поспішив з рішенням про перенесення матчу", - цитує члена асоціації уболівальників "Арсеналу" Джона Вільямсона sportarena.com, посилаючись на Independent.

Окрім того, "Арсенал" попередив, що перенесення матчу групового етапу Ліги Європи між "Ворсклою" та "Арсеналом", який мав відбутися 29 листопада у Полтаві, занадто незручно для клубу і його уболівальників, повідомляється на офіційному сайті "канонірів".

Також підкреслюється, що клуб підтримує зв'язок з УЄФА та місцевою владою.

Раніше повідомляли, що УЄФА переніс матч "Ворскла" - "Арсенал" до Києва. Причиною такого рішення стало введення воєнного стану у деяких областях України. Рішення прийнято попри на те, що у Полтавській області, як і в Київській, немає воєнного стану.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram