>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" розтрощило "Ренн" у Лізі Європи (оновлено)

Кияни зробили вагому заявку на вихід у плей-оф турніру.

"Динамо" розтрощило "Ренн" у Лізі Європи (оновлено)
Фото: ФК "Ренн"

У рамках 4-го туру групового етапу Ліги Європи київські динамівці приймали французький "Ренн" і здобули стратегічно важливу перемогу 3:1.

У дебюті поєдинку господарі обклали гостей стандартами, після розіграшу одного з них - кутового удару - відзначився словенський легіонер "Динамо" Беньямін Вербич, замкнувши на ближній штанзі навіс від Віктора Циганкова 1:0.

Після пропущеного гола підопічні Сабрі Лямуші зуміли на деякий час перехопити ініціативу і створити кілька натяків на небезпечні моменти.

Проте з середини тайму динамівці знову взяли під контроль м'яч і територію, погасили атакувальні потуги гостей і самі зуміли створити кілька хороших моментів для взяття воріт чеського голкіпера "Ренна" Томаша Коубека.

Початок другої половини зустрічі знову був за "Динамо". Гостям насилу вдавалося стримувати стрімкі атаки господарів.

А на 54-й хвилині динамівці нарвалися на небезпечну контратаку французького клубу і лише майстерність Дениса Бойка врятувала киян від пропущеного гола - гравець національної збірної Сенегалу Ісмаїла Сарр завдавав удар практично впритул.

Це була своєрідна реперна точка в матчі.

З цього моменту гра пішла на зустрічних курсах. Небезпечні моменти почали виникати і біля воріт Бойка, і біля воріт Коубека.

На 68-й хвилині знову пройшов стандарт "Динамо" від Віктора Циганкова і Віталій Миколенко подвоїв перевагу господарів 2:0.

Через чотири хвилини Микола Шапаренко красивим проходом остаточно зняв питання про переможця матчу 3:0.

У завершальні 20 хвилин поєдинку гості мали моменти розмочити рахунок, одним з яких на передостанній хвилині матчу скористався Теосон Сібачо 3:1.

За два тури до фінішу в групі К двовладдя - по 8 очок набрали "Динамо" і "Астана", у французів в активі залишилося 3 очки, ще на одне очко менше набрав чеський "Яблонець".

Оновлення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram