>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" був знищений "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів (оновлено)

"Гірники" програли і другий матч "городянам".

"Шахтар" був знищений "Манчестер Сіті" в Лізі чемпіонів (оновлено)
Жезус
Фото: EPA/UPG

У рамках 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів чемпіон України - донецький "Шахтар" зустрічався в Манчестері з чемпіоном Англії - "Манчестер Сіті".

Зустріч закінчилася розгромною поразкою "гірників" 0:6.

У першому таймі матч проходив здебільшого в спокійному темпі. У господарів у підсвідомості було заплановане на неділю манкуніанське дербі, а футболісти "Шахтаря" також не прагнули форсувати події, усвідомлюючи, що у відкритій грі вони навряд чи зможуть чинити гідний опір супернику.

Проте голи Давіда Сільви (13-та хвилина) і Жезуса (24-та з пенальті) забезпечили господарям комфортну перевагу перед перервою 2:0.

Потрібно визнати, що відверто придуманий арбітром зустрічі, угорцем Віктором Кашшаї 11-метровий у ворота Андрія П'ятова, певною мірою вплинув на подальшу психологічну стійкість гравців "Шахтаря".

Другий тайм почався для донеччан бентежним голом Рахіма Стерлінга 3:0.

А після реалізованого Жезусом другого пенальті в матчі (72) підопічні Паулу Фонсека відверто попливли, пропустивши в завершальні 20 хвилин ще два голи від Ріяда Мареза (84) і все того ж Жезуса (90+2).

Парадоксально, що, набравши після чотирьох турів усього 2 очки, футболісти "Шахтаря" все ще зберігають шанси пробитися в стадію плей-оф.

І за цю можливість вони повинні бути вдячні футболістам "Хоффенхайма", які, програючи до перерви в Ліоні 0:2, зуміли в другій половині зустрічі зрівняти рахунок 2:2.

Перед двома заключними турами в групі F лідером є британська команда (9 очок), "Ліон" іде другим (6 очок), з трьома очками на передостанньому місці розташувався "Хоффенхайм" і замикає квартет українська команда (2 очки).

Оновлення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram