>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Наставник "Шахтаря" повідомив, що він не знає, хто такий Усик

Паулу Фонсека не є любителем боксу.

У найближчий вікенд у Манчестері пройде поєдинок між абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО) і британським бійцем Тоні Беллью (30-2-1, 20 КО).

На кону будуть чотири пояси, які належать українцеві.

За збігом обставин сьогодні в Манчестері в рамках 4-го туру групового етапу Ліги чемпіонів пройде матч між "Манчестер Сіті" і донецьким "Шахтарем".

Напередодні поєдинку пройшла традиційна прес-конференція головного тренера "гірників" Паулу Фонсеки, на якій португальський фахівець, зокрема, повідомив, що він абсолютно не знає, хто такий Олександр Усик.

"Усик? Хто це? Я не фанат боксу. Що я можу сказати про це? Сподіваюся, ми зможемо виграти (сміється)", - заявив Фонсека.

У відповідь на пропозицію залишитися в Англії заради бою українського боксера наставник "Шахтаря" відповів відмовою, зважаючи на гру з "Ворсклою" в чемпіонаті.

"Мені трохи соромно за те, що я далекий від реальності в боксі. Але з цього приводу - не можемо залишитися тут. У нас важливий матч у Полтаві у вихідні. Нам потрібно буде відпочити і підготуватися до гри", - повідомив наставник "Шахтаря".

Паулу Фонсека
Фото: ФК "Шахтар"
Паулу Фонсека

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram