>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" у компенсований час вирвав перемогу в "Динамо" (оновлено)

"Гірники" збільшили свій відрив від киян у чемпіонаті України.

"Шахтар" у компенсований час вирвав перемогу в "Динамо" (оновлено)
Фото: ФК "Шахтер"

У рамках 14-го туру Української Прем'єр-ліги в Харкові відбувся матч усього першого кола, в якому донецький "Шахтар" приймав київське "Динамо".

Поєдинок, у якому команди грали зовсім не оптимальними складами через дискваліфікацію і травми, закінчився перемогою донеччан 2:1.

У першому таймі більш привабливий вигляд мали господарі, котрі створили низку гольових моментів, але їх не реалізували.

У "Динамо" в середині тайму також був реальний шанс відкрити рахунок у матчі, проте неакуратна передача Данило Сідклея на Беньяміна Вербича не дала змоги реалізувати вихід один на один з голкіпером "гірників" Андрієм П'ятовим.

Здавалося, перший тайм так і закінчиться безрезультатно, проте на передостанній хвилині позиційно помилилася лінія оборони "Шахтаря", що дало змогу Миколі Шапаренку з близької відстані вбити м'яч у ворота П'ятова 0:1.

У самому дебюті другої половини матчу Вербич міг остаточно заспокоїти гру, проте вийшовши на рандеву з голкіпером не зміг його переграти.

Не забиваєш ти - забивають тобі: на 54-й хвилині господарі організували гольову атаку, яку завершив Мораес, що вийшов на заміну Тайсона, 1:1.

Надалі суперники продемонстрували динамічний футбол і прагнення до перемоги. Бажання перемогти матеріалізувалося на 90-й хвилині вилученням гравця "Динамо" Томаша Кендзери і традиційною, як для українського ель-класіко, штурханиною.

Але це ще був не аншлаг. Коли завершувалася остання хвилина компенсованого часу, феноменальний удар продемонстрував Віктор Коваленко 2:1.       

Таким чином, підопічні Паулу Фонсека перервали неприємну для себе триматчеву програшну серію з київськими динамівцями і, крім того, до восьми очок відірвалися від "Динамо" в чемпіонаті України.

Оновлення. 

   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram