>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ПСЖ черговою перемогою встановив абсолютний рекорд клубних чемпіонатів (оновлено)

Парижани здобули 12-ту перемогу поспіль у чемпіонаті Франції.

ПСЖ черговою перемогою встановив абсолютний рекорд клубних чемпіонатів (оновлено)
Неймар (слева) и Килиан Мбаппе
Фото: EPA/UPG

У рамках 12-го туру французької Ліги 1 на паризькому "Парк де Пренс" зустрічалися команди, що займають перші два місця в турнірній таблиці – "Парі Сен-Жермен" і "Лілль".

Матч завершився важкою перемогою господарів 2:1.

У першому таймі господарі, до цього здобули в 11-ти стартових матчах чемпіонату стільки ж перемог, зіткнулися з організованим і наполегливим опором з боку "ткачів". Результатом чого стали нулі на табло після першої половини зустрічі. "Лілль" виглядав гідно, незважаючи на всі старання лідерів парижан Кіліана Мбаппе і Неймара.

У другому таймі ПСЖ додав. Проте, до 70-ї хвилини "Лілль" відстояв на нуль, що до цього не вдавалося зробити в поточному чемпіонаті жодному супернику парижан.

Однак черговий шедевр від Мбаппе дозволив ПСЖ повести в рахунку 1:0. Відзначимо гольову передачу від Неймара.

Через 14 хвилин француз повернув "боржок" бразильцеві, забезпечивши Неймара гольовою передачею 2:0.

У компенсований час господарі заробили не обов'язкове пенальті в свої ворота, яке чітким ударом реалізував Ніколя Пепе 2:1.

ПСЖ здобув 12-ту перемогу поспіль зі старту чемпіонату. Тим самим, перекривши на один матч рекорд лондонського "Тоттенхема", який в сезоні 1960/61 здобув 11 перемог на старті чемпіонату Англії.

У чемпіонаті Франції вже в його дебюті залишилося, мабуть, лише одне питання: хто першим перерве фантастичну переможну серію чемпіона Франції.

У наступному турі підопічні Томаса Тухеля грають в Монако.

Оновлення. 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram