>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравці "Манчестер Сіті" попросили включити у меню страви української кухні

"Городяни" дослухалися до розумних рекомендацій Олександра Зінченка.

Олександр Зінченко на прес-конференції напередодні матчу
Фото: сайт МанСіті
Олександр Зінченко на прес-конференції напередодні матчу

Напередодні матчу третього туру Ліги чемпіонів офіційна делегація чемпіона Англії "Манчестер Сіті" зупинилася в Харкові у резиденції збірної України - Superior Golf & Spa Resort, де зупинялася і минулого року.

Як і тоді, у клубі попросили не фотографувати і забезпечити конфіденційність. Однак одну зміну все ж внесли, повідомляє isport.ua, посилаючись на сторінку готелю у Facebook.

Якщо торік меню футболістів було виключно європейським, то тепер клуб попросив готувати для гравців як для звичайних відвідувачів готелю і зі своїх продуктів.

Тож у меню футболістів з'явилися вареники, деруни і борщ.

"Минулого разу меню гравців "Манчестер Сіті" було європейським, дуже строгим. Пармезан неодмінно 36-місячної витримки, сіль - виключно морська і обов'язково середнього помелу. Жодних приправ, жодного кетчупу і гірчиці. Багато фруктів, смузі, соків... Цього разу кухар МС попросив готувати для футболістів так, як ми готуємо для себе і своїх гостей - з наших, українських, продуктів і за нашими рецептами. Тепер у меню легендарної команди є вареники, деруни, буряковий салат, солянка, борщ і навіть кутя. Напевно, так англійці намагаються краще дізнатися і зрозуміти суперників перед матчем", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - МС відбудеться сьогодні в Харкові, початок поєдинку о 22:00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram