>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Головний тренер "Ліверпуля" назвав турнір Ліги націй "найбезглуздішим турніром у світі"

Юрген Клопп не поділяє оптимізму функціонерів УЄФА щодо нового турніру.

Головний тренер "Ліверпуля" назвав турнір Ліги націй "найбезглуздішим турніром у світі"
Юрген Клопп в аэропорту "Жуляны"
Фото: EPA/UPG

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп вважає, що Ліга націй - безглуздий турнір. Він також висловив сподівання, що гравці повернуться в розташування клубу без травм.

"Ліга націй - це найбезглуздіший турнір у світі, - цитує Клоппа Sportbild. - Ми повинні почати думати про гравців. Ви можете зателефонувати національному тренеру будь-якої команди і попросити його залишити своїх гравців у клубі. Але кожен відповів би, що сам теж перебуває під тиском. Сподіваюся, що всі футболісти повернуться в команду здоровими і будуть готові взяти участь у чемпіонаті і Лізі чемпіонів", - наводить слова наставника" червоних "видання.

Зазначимо, причиною появи нового турніру - Ліги націй - стали товариські матчі, які були часто позбавлені спортивної мотивації. Через це інтерес телеглядачів, уболівальників і, що головне - спонсорів, до таких матчів був на низькому рівні.

В УЄФА вирішили замінити товариські матчі іграми турніру, який дозволяє пробитися на чемпіонат Європи, тим самим підвищується статус самого турніру.

Основна ідея Ліги націй - в поділі команд-членів УЄФА на чотири дивізіони. Країни ділять відповідно до рейтингу УЄФА, який відображає силу команди.

Нагадаємо, збірна України виступає в дивізіоні В, Група 1. Суперниками підопічних Андрія Шевченка по групі є команди Чехії та Словаччини.

Після двох турів у нашої збірної 100% результат.

У третьому турі збірна України від 16 жовтня приймає команду Чехії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram