>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо позбавив Погбу капітанської пов'язки

Півзахисник повідомив свого менеджера, що хоче піти в "Барселону".

Фото: EPA/UPG

Поль Погба був позбавлений обов'язків капітана "Манчестер Юнайтед" після того, як повідомив Жозе Моуріньо, що хоче приєднатися до "Барселони", повідомляє Daily Mail.

Пізніше Моуріньо підтвердив інформацію, що з'явилася в пресі про те, що він виключив Погбу з числа заступників капітана Антоніо Валенсії. При цьому португальський фахівець спростував чутки про конфлікт з Погбою.

"Я прийняв рішення, що Поль більше не буде другим капітаном, і це єдина правда в усіх цих історіях. Ніякої сварки, абсолютно ніяких проблем. Одна й та сама людина вирішила зробити Поля другим капітаном, а потім розжалувала його з других капітанів. Ця людина - я", - цитує Моуріньо Sky Sports.

"Я - тренер, і я можу приймати рішення. Ми не сварилися, у нас немає ніяких проблем. Це просто рішення, яке я не зобов'язаний пояснювати", - зазначив португалець.

При цьому видання стверджує, що "Юнайтед" не буде стояти на шляху в Погби, проте зацікавленим клубам - "Барселоні", ПСЖ і "Ювентусу" - доведеться заплатити встановлену ціну. Два роки тому Поля повернули з "Ювентуса" за 89 млн фунтів, а тепер "червоні дияволи" хочуть за гравця 200 млн.

Відзначимо, Погба не потрапив у заявку МЮ на вчорашній матч 3-го раунду Кубка Ліги проти "Дербі", який завершився шокуючою поразкою підопічних Жозе Моуріньо в серії пенальті (2:2, 7:8).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram