>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" провів стартовий матч у Лізі чемпіонів (оновлено)

"Шахтар" і "Гоффенгайм" розписали надбойову нічию 2:2.

"Шахтар" провів стартовий матч у Лізі чемпіонів (оновлено)
Фото: EPA/UPG

Донецький "Шахтар" і німецький "Гоффенгайм" першими з команд Групи F вступили у боротьбу в Лизі чемпіонів.

Дебют поєдинку на харківському стадіоні "Металіст" склався невдало для "гірників". Вже на 6-й хвилині тандем Леонардо Біттенкурт - Флоріан Грілліч пробив по центру оборону господарів і Грілліч, вийшовши один на один з Андрієм П'ятовим, холоднокровно його переграв 0:1.

Фото: EPA/UPG

Після пропущеного голу футболісти "Шахтаря" не кинулися стрімголов відіграватися, а проводили методичну облогу воріт Олівера Бауманна. Водночас потрібно визнати. що динаміки дещо не вистачало гравцям "Шахтаря", вони дуже захоплювалися поперечними передачами, чому гостроти в атакувальних діях "Шахтаря" було недостатньо.

Однак на 28-й хвилині соло від Ісмаїлі дозволило господарям зрівняти рахунок 1:1.

Фото: EPA/UPG

Через хвилину гості могли відновити статус-кво, але "гірників" виручив П'ятов. На 37-й хвилині голкіпер "Шахтаря" знову виручив свою команду від удару впритул головою Біттенкурта. А вже в наступній атаці "Гоффенгайм" забив після подачі кутового, норвезький легіонер гостей Ховард Нордтвейт переграв П'ятова в повітрі і вивів німецький клуб вперед 1:2.

Фото: EPA/UPG

Другий тайм підопічні Фонсеки провели куди активніше, створили низку небезпечних моментів.

Гості також не відсиджувалися в обороні. І все ж ближче до забитого голу "гірники". І на 82-й хвилині вийшов на заміну Майкон, який забив м'яч у нижній кут воріт Бауманна 2:2.

Фото: EPA/UPG

Футболісти "Шахтаря" полетіли добивати суперника, в час, що залишився, створили кілька гольових моментів, але гості вистояли і втримали нічийний результат.

Оновлення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram