>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Завершився перший день групового етапу Ліги чемпіонів (оновлено)

Перший ігровий день подарував кілька захопливих поєдинків.

Завершився перший день групового етапу Ліги чемпіонів (оновлено)

Справжньою перлиною першого дня групового етапу Ліги Чемпіонів з'явився матч Групи С на "Енфілді" в Ліверпулі, де фіналіст останнього розіграшу ЛЧ клуб "Ліверпуль" приймав одну з найбільш амбітних європейських команд "Парі Сен-Жермен".

У першу 10-хвилинку господарі придушили суперника, подали 7 кутових, створили кілька гольових моментів. Однак парижани вистояли, контролем м'яча матч заспокоїли, і, в свою чергу, стали небезпечно турбувати голкіпера "червоних" Аліссон.

Перевернувши гру, гості заспокоїлися, за що з 30-ї по 37-му хвилину були двічі покарані. Спочатку захисники ПСЖ втратили у власному штрафному майданчику Даніеля Старріджа - 1:0.

Фото: EPA/UPG

А через 7 хвилин неакуратно зіграв Хуан Бернат, і рефері поєдинку, турок Джунейт Чакір призначив пенальті, чітко реалізований Джеймсом Мілнером - 2:0.

Фото: EPA/UPG

Віддамо належне гостям, які через три хвилини відіграли один м'яч (відзначився крайній захисник Томас Меньє) і пішли на перерву з певною психологічною перевагою, при цьому програючи в рахунку 2:1.

Фото: EPA/UPG

Однак другий тайм пройшов під тотальну диктовку "Ліверпуля". Мохамед Салах у середині тайму навіть забив гол, але арбітр матчу скасував гол єгиптянина.

Фото: EPA/UPG

Тим часом забійна сила парижан - тріо Неймар-Мбаппе-Кавані - повністю розчинилася на футбольному полі до епізоду, коли на 82 хвилині Салах своєю неточною передачею в центрі поля організував контратаку гостей, яка призвела до другого голу парижан (Мбаппе) - 2:2.

Фото: EPA/UPG

І все ж "Ліверпуль" знайшов у собі сили вирвати перемогу в цьому матчі - на заміну вийшов Роберто Фірміно і на 90+2 хвилині забив переможний гол, який дозволив команді Юргена Клоппа очолити Групу С, оскільки в другому поєдинку цієї групи в Белграді місцева "Црвена Звезда" і "Наполі" розписали гросмейстерську нічию 0:0.

Фото: EPA/UPG

Решта матчів першого ігрового дня закінчилися з таким результатом:

Група А

"Галатасарай" - "Локомотив" - 3:0

"Брюгге" - "Боруссія Д" - 0:1

Група D

"Шальке" - "Порту" - 1:1 (Євген Коноплянка вийшов на поле на 66 хвилині за рахунку 1:0)

"Монако" - "Атлетіко" - 1:2

  • Оновлено.
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram