>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

НОК затвердив склад української збірної на Юнацькі олімпійські ігри

Ще дві ліцензії чекають на підтвердження.

НОК затвердив склад української збірної на Юнацькі олімпійські ігри

Україну на III літніх Юнацьких Олімпійських іграх в аргентинському Буенос-Айресі представлятимуть 55 юних спортсменів. Ще дві ліцензії (у важкій атлетиці) на ЮОІ-2018 перебувають на стадії очікування підтвердження. Про це повідомляє прес-служба Національного олімпійського комітету України.

Юні українські олімпійці представляють 19 регіонів країни. Українці виступатимуть у 22 видах спорту: бадмінтон, баскетбол 3х3, бокс, вільна боротьба, велоспорт, академічне веслування, веслування на байдарках і каное, спортивна та художня гімнастика, дзюдо, карате, легка атлетика, плавання, скелелазіння, спортивна акробатика, стрільба з лука, кульова стрільба, стрибки в воду, сучасне п'ятиборство, теніс, тхеквондо і фехтування.

В олімпійському Буенос-Айресі з 6 по 18 жовтня змагатимуться 3998 юних атлетів (1999 юнаків і 1999 дівчат) віком 15-18 років з 206 країн, які розіграють нагороди у 32 видах спорту.

Нагадаємо, за історію виступів на літніх і зимових Юнацьких Олімпійських іграх українці отримали 70 медалей, 20 з яких - найвищого ґатунку, 22 - срібні і 28 - бронзові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram