>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

WBA примушує Усика провести бій з ще одним росіянином

Наступним суперником українця може стати Денис Лебедєв

WBA примушує Усика провести бій з ще одним росіянином
Денис Лебедев
Фото: Мир бокса

Менеджер російського боксера Дениса Лебедєва Вадим Корнілов повідомив про можливий поєдинок проти абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українця Олександра Усика.

"Учора WBA надіслала листа про те, що вони зобов'язують почати переговори про бій між Лебедєвим і Усиком. До 3-4 жовтня йдуть переговори, якщо немає, то повинні бути торги.

Зараз ми дивимося на бій з турком Хізні Алтункаєм. Але дуже великий шанс є, що протягом півроку бій Усик - Лебедєв може відбутися", - цитує Корнілова агентство "Р-Спорт".

Нагадаємо, що Лебедєв у грудні 2016 року роздільним рішенням суддів програв співвітчизнику Мурату Гассієву, втративши пояс IBF.

WBA в лютому оголосила Лебедєва, який не брав участь у Всесвітній боксерській суперсерії (WBSS), "чемпіоном у відпустці", віддавши чемпіонський пояс кубинцеві Юніеру Дортікосу, який брав участь в Суперсерії. При цьому зобов'язала росіянина зустрітися з переможцем турніру.

Усик у липні виграв у фіналі WBSS у росіянина Мурата Гассієва і став володарем всіх чемпіонських поясів у першій важкій вазі.

Зазначимо, що поєдинок Лебедєва і Алтункая пройде 7 вересня в Челябінську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram