>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Шалено щасливі фани "Црвени Звезди" роздягали своїх футболістів після матчу із "Зальцбургом" у ЛЧ

Камбек чемпіона Сербії на батьківщині Моцарта

Шалено щасливі фани "Црвени Звезди" роздягали своїх футболістів після матчу із "Зальцбургом" у ЛЧ
Фаны уже "обработали" Филипа Стойковича
Фото: EPA/UPG

У матчі-відповіді раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів у Зальцбурзі місцевий однойменний клуб на "Ред Булл Арені" приймав футболістів "Црвени Звезди".

Перший матч у Белграді завершився нічиєю 0:0.

До 48 хвилини господарі, завдяки дублю Мунаса Даббура (45 хвилина і 48-ма, з пенальті), впевнено вигравали 2:0, за повної відсутності контргри з боку суперника.

Однак два стандарти, виконані сербами протягом двох хвилин (65, 66), призвели до того, що свій дубль у матчі оформив коморський легіонер "Црвени Звезди" Ель-Фарда Бен-Набуан - 2:2.

За решту півгодини ігрового часу футболісти "Зальцбурга" створили низку гольових моментів біля воріт Мілана Боряна, але серби зуміли відстояти переможну для них нічию.

"Црвена Звезда" за сумою двох матчів вийшла в груповий етап Ліги чемпіонів уперше із сезону 1990/91 року, коли белградський клуб виграв турнір.

Після зустрічі шалено щасливі сербські фанати вибігли на поле і почали святкувати перемогу разом з гравцями. Уболівальники носили футболістів на руках і знімали з них футболки, в деяких епізодах навіть проти волі господаря екіпіровки.

Особливо "дісталося" герою поєдинку, громадянину екзотичної держави Комори.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram