>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Моуріньо зі скандалом покинув прес-конференцію після програного матчу "Тоттенгему" (оновлено)

На "Олд Траффорд" МЮ програв "шпорами" 0:3

Моуріньо зі скандалом покинув прес-конференцію після програного матчу "Тоттенгему" (оновлено)
Жозе Моуриньо
Фото: EPA/UPG

У заключному матчі 3-го туру Англійської прем'єр-ліги клуб "Манчестер Юнайтед" на "Олд Траффорд" приймав лондонський "Тоттенгем" і зазнав нищівної поразки 0:3 - другої цього сезону.

На післяматчевій прес-конференції головний тренер червоних дияволів Жозе Моуріньо не зміг стримати емоцій і вирішив не спілкуватися довго з пресою.

"Який рахунок? 3:0? Так от, я виграв більше титулів чемпіона Англії, ніж усі інші нинішні тренери команд АПЛ разом узяті", - зазначив португальський фахівець.

"У мене три такі титули, а в них - 2 на всіх (нинішній і минулий наставник "Манчестер Сіті", відповідно - Хосеп Гвардіола і Мануель Пеллегріні - LB.ua). Тож я вимагаю поваги до себе", - заявив наставник і покинув прес-конференцію.

Оновлення. Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо зберігає підтримку клубних босів, навіть після розгромної поразки від "Тоттенхема", повідомляє  The Guardian.

Як стверджує видання, боси МЮ навіть не думають про звільнення португальського фахівця.

Керівництво клубу надихнув перший тайм, за підсумками якого "червоні дияволи" переграли свого суперника і могли піти на перерву, ведучи з різницею в один-два м'ячі.

За інформацією джерела, Моуріньо загрожує відставка тільки в разі нищівної поразки від "Бернлі" цих вихідних. В іншому випадку, він навряд чи буде звільнений до візиту на "Олд Траффорд" "Вотфорда" 15 вересня.

Якщо "Юнайтед" зможе повернутися на переможний шлях, Жозе абсолютно точно продовжить працювати з командою.   

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram