>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Маріуполь" програв "Бордо" в матчі Ліги Європи УЄФА

"Маріупольці" в Одесі поступилися французам з рахунком 1:3.

"Маріуполь" програв "Бордо" в матчі Ліги Європи УЄФА
Фото: iSport.ua

В рамках першого матчу третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Маріуполь" приймав французький "Бордо". На стадіоні "Чорноморець" в Одесі господарі поступилися з рахунком 1:3.

З перших хвилин поєдинку команди по черзі проводили атаки, а гол вдалося забити господарям, пише Футбол.ua.

Дмитро Мішньов виявився першим на підборі на лінії штрафного і пробив у самісінький кут в падінні - 1:0. Французи відповіли досить швидко - Пабло виграв боротьбу за "другий поверх" після подачі з кутового і пробив - Худжамов з другої спроби м'яч забрав. А ось під кінець тридцяти хвилин гри Рустам був безсилий. Гаетан Лаборде отримав передачу від Юнусса Санкаре на лінії штрафного і носком проштовхнув м'яч у кут воріт - 1:1.

Підопічні Олександра Бабича проводили досить змістовні випади, але завершувати атаки прицільними ударами вдавалося рідко. На останньому рубежі голкіпер господарів забарився з прийняттям рішення, а потім вибив м'яч в Гаетана Лаборде - від француза той залетів у ворота - 1:2.

На 49-й хвилині голом знову відзначилися гості. Орельєн Тчуамені пробив точно в кут з лінії штрафної після відмінної скидки Санкаре - 1:3.

Поєдинок у відповідь відбудеться 16 серпня в Бордо.

Переможець за сумою двох матчів зіграє у вирішальній стадії відбору Ліги Європи - раунді плей-оф - з кращою командою в парі "Ягеллонія" (Польща) - "Гент" (Бельгія).

Варто відзначити, що це перша єврокубкова кампанія в історії "Маріуполя". У другому раунді відбору нинішньої Ліги Європи маріупольці залишили за бортом турніру володарів Кубка Швеції - клуб "Юргорден" (1:1, 2:1).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram