>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо-Брест" прощається з Мілевським через порушення дисципліни (оновлено)

Артем Мілевський перейшов у білоруський клуб у липні 2017 року

"Динамо-Брест" прощається з Мілевським через порушення дисципліни (оновлено)
Артем Милевский
Фото: ФК Динамо-Брест

Прес-секретар брестського "Динамо" Ольга Хіжинкова підтвердила інформацію, що з клубу йде Артем Мілевський.

"Дійсно, ФК "Динамо-Брест" прощається з Артемом Мілевським і Олексієм Гавриловичем (капітан команди, прим. - LB.ua). Він переведений на індивідуальний режим тренувань і в заявку не потрапляє. З огляду на трансферну вартість цього гравця, прийнято рішення про його продаж", - цитує Хіжинкову ресурс sport.ua.

Чому "Динамо-Брест" прощається з цими гравцями, клуб не розголошує. "Прощаємося шанобливо і сподіваємося, що ці футболісти зі своєю кваліфікацією знайдуть гідні варіанти продовження роботи", - зазначила прес-секретар брестського клубу.

Зазначимо, Мілевський має другий результат у "Динамо-Брест" за системою "гол + пас" - на його рахунку 10 (3+7) балів у 14 матчах.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що "Динамо-Брест" найближчим часом попрощається з Мілевським і Гавриловичем. Одне з джерел, близьке до клубу, повідомило, що це рішення може бути пов'язане з порушенням дисципліни.

Додамо, що прізвища Мілевського і Гавриловича відсутні на офіційному сайті клубу в списку гравців команди.

В екс-гравця збірної України та київського "Динамо" контракт із брестським "Динамо" розрахований до кінця 2018 року.

Оновлення. Агент Мілевського Олександр Панков, своєю чергою, в коментарі By.tribuna.com повідомив про справжню причину розриву відносин його клієнта з брестським клубом.

"Ситуація проста. Артему було запропоновано розірвати контракт. З "Динамо" у нас були домовленості: якщо з'являться нюанси або пропозиції, ми можемо розірвати контракт. Ось ми до цього і прийшли", - заявив Панков.

"Уранці я прочитав про проблеми з дисципліною. Це повна маячня. У команду прийшов новий тренер зі своїм баченням футболу. У нас залишалося півроку контракту з "Брестом", і ми прийняли таке рішення. Немає сенсу втрачати час. Улітку влаштуватися в команду набагато простіше, ніж взимку", - зазначив агент Артема Мілевського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram