>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Роналду підшукує собі будинок у Турині, - ЗМІ

Кріштіану Роналду завчасно готується до переходу в "Ювентус".

Роналду підшукує собі будинок у Турині, - ЗМІ
Криштиану Роналду
Фото: AS.com

Зоряний форвард мадридського "Реала" Кріштіану Роналду вже почав пошуки будинку в столиці регіону П'ємонт місті Турин, куди він може переїхати в разі свого переходу в місцевий "Ювентус", повідомляє Marca.

За інформацією видання, португалець займається питанням нерухомості вже близько двох тижнів.

Раніше в ЗМІ повідомляли, що Роналду прийняв рішення покинути "бланкос", а керівництво "вершкових" готове продати його за 100 млн євро.

"Ювентус", своєю чергою, пропонує Роналду зарплату в розмірі 30 млн євро на рік і контракт терміном до 2022 року.

Підтвердженням цього варіанта слугує інформація від видання Sport Mediaset, що "Ювентус" у пошуках коштів на Роналду готовий продати нападника Гонсало Ігуаїна в "Челсі" за 60 млн євро.

Відзначимо, зацікавленість Ігуаїном проявляє майбутній головний тренер лондонців Мауріціо Саррі, який знайомий з можливостями форварда по спільній роботі в "Наполі".

Колишній генеральний директор "Старої синьйори" Лучано Моджі, своєю чергою, впевнений, що перехід Роналду в "Ювентус" - доконаний факт.

"Роналду пройшов медогляд у Мюнхені. Упевнений, що він уже підписав контракт з "Ювентусом". Я так вважаю після розмов з кількома важливими людьми", - заявив Моджі в ефірі італійського каналу Tele7Gold.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram