>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гравець збірної Мексики встановив рекорд чемпіонатів світу вже на 15 секунді матчу

Хесус Гальярдо був попереджений на 15-й секунді поєдинку.

На Чемпіонаті світу-2018 у завершальному турі Групи F збірна Мексики зустрічалася з командою Швеції (0:3).

У поєдинку було встановлено новий рекорд чемпіонатів світу. Його було зафіксовано через 15 секунд після стартового свистка аргентинського рефері матчу Нестора Пітана.

"Володарем" нового рекорду став 23-річний мексиканський футболіст Хесус Гальярдо, який побачив перед собою жовту картку вже на 15-й секунді поєдинку.

Хесус Гільярдо
Фото: EPA/UPG
Хесус Гільярдо

Попередній рекорд, який тримався з групового етапу ЧС-1986 і належав уругвайцю Хосе Батісті, було побито на цілих 36 секунд.

Раніше на Мундіалі був встановлений ще один рекорд ЧС. Голкіпер збірної Єгипту Ессам Аль-Хадарі в матчі групового етапу між збірними Саудівської Аравії та Єгипту (2:1) став найстаршим гравцем в історії чемпіонатів світу. Ессам зіграв у матчі, коли йому було 45 років та 31 день.

Зазначимо, у тому історичному матчі з аравійцями новий рекордсмен відбив 11-метровий.

Ессам Аль-Хадарі
Фото: EPA/UPG
Ессам Аль-Хадарі

Крім того, на ЧС-2018 був забитий найпізніший гол в історії чемпіонатів (в основний час). Нападник збірної Бразилії Неймар забив гол у ворота Коста-Рики на 97-й хвилині поєдинку (96:49).

Нагадаємо, ще в одному матчі ЧС-2018 було встановлено рекордний показник. У переможному для збірної Аргентини матчі з Нігерією (2:1), у команди Хорхе Сампаолі був зафіксований найстарший віковий склад в історії чемпіонатів світу з футболу. Середній вік гравців аргентинської збірної становив 30 років і 189 днів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram