>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Збірна Франції зі скрипом обіграла австралійців на ЧС-2018 (оновлено)

На Чемпіонаті світу стартувала Група С

Збірна Франції зі скрипом обіграла австралійців на ЧС-2018 (оновлено)
Фото: EPA/UPG

На Чемпіонаті світу-2018 в стартовому матчі Групи С збірна Франції зустрічалася з командою Австралії, і прогнозовано здобула перемогу.

Однак ця перемога була здобута не прогнозовано важко.

Зім'явши в дебюті поєдинку суперника, і не отримавши від своєї переваги дивідендів у вигляді забитих голів, підопічні Дідьє Дешама в подальшому дещо збавили оберти, дозволивши збірній острівної держави без особливих проблем стримати наступ французів.

Все найголовніше сталося в другій половині матчу.

Спочатку глядачі стали свідками історичного моменту - на Чемпіонатах світу вперше був використаний відеоповтор.

Сталося це на 58-й хвилині, коли форвард збірної Франції Антуан Грізманн впав на штрафному майданчику австралійців. Суддя поєдинку Андрес Кунья з Уругваю продовжив гру. Але через хвилину арбітр прийняв рішення зупинити матч і подивитися відеоповтор. Після перегляду Кунья визначив, що Грізманн впав не саме, а був контакт з гравцем суперника. Переглянувши епізод, суддя дав пенальті в ворота Австралії, який реалізував сам постраждалий Антуан 1:0. Вся процедура зайняла в арбітра з півхвилини.

Фото: Скріншот трансляції

Через 4 хвилини Кунья повернув борг підопічним Берта Ван Марвейка, призначивши пенальті вже в ворота французів - Меттью Лекі завантажив м'яч в штрафний майданчик Уго Льоріса, де він знайшов витягнуту руку Самуеля Умтіті. В цьому епізоді рефері і відеоповтор брати не став, впевнено вказавши на "точку". Міле Єдінак був точний 1:1.

Залишалося півгодини, за які підопічні Дешама нічого особливого не створили, але удача до них була прихильна.

За 9 хвилин до закінчення основного часу м'яч хитромудрою траєкторією влетів у ворота Метью Райана. Гол, який без сучасних технічних засобів теж можна було б і не помітити, записано на рахунок Поля Погба 2:1. 

Другий матч Групи С пройде сьогодні в Саранську.

Збірна Перу зіграє з данцями.

Початок поєдинку - о 19-00.

Оновлення. 

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

Фото: EPA/UPG

 

  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram