>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Гассієв відмовився від бою з Усиком, - ЗМІ

Мурат Гассієв може вийти в ринг проти Ендрю Табіті.

Гассієв відмовився від бою з Усиком, - ЗМІ
Александр Усик и Мурат Гассиев
Фото: sportarena

Чемпіон світу за версіями IBF і WBA Super в першій важкій вазі Мурат Гассієв (26-0, 19 КО) може провести бій 21 липня з небитим американцем Ендрю Табіті (16-0, 13 КО), повідомляє авторитетне видання BoxingTalk.

Відзначимо, що на цю дату запланований поєдинок у рамках фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) між Гассієвим і чемпіоном світу за версіями WBC і WBO, українцем Олександром Усиком (14-0, 11 КО).

Однак видання уточнює, що російська сторона втомилася від затягнутих переговорів з командою українського чемпіона, тому Мурат, найімовірніше, проведе проміжну зустріч.

Нагадаємо, фінальний поєдинок WBSS спочатку мав відбутися 11 травня, проте його перенесли через травму українця.

Битва двох боксерів, які не знають поразок на професійному рингу, була запланована в Джидді (Саудівська Аравія).

Крім того, з'явилася інформація, що Росія хоче перенести фінальний бій з Саудівської Аравії в Росію.

Додамо: незважаючи на перенесення поєдинку і невизначеність з новою датою його проведення, букмекери активно приймають ставки на фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії.

При цьому Олександр Усик є очевидним фаворитом бою проти Мурата Гассієва - коефіцієнт на перемогу Усика становить усього 1,36, тоді як котирування на тріумф Гассієва дорівнюють 3,10.

Нічия в поєдинку не передбачена, проте коефіцієнт на те, що троє суддів виставлять однакові оцінки за підсумками бою, становить 23,00.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram