>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Президент УЄФА офіційно подякував Андрієві Павелку за фінал Ліги чемпіонів Актуально

Президент УЄФА офіційно подякував Андрієві Павелку за фінал Ліги чемпіонів

Президент УЄФА Александер Чеферін надіслав президенту Федерації футболу України офіційний лист із подякою за чудову організацію фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Шановний пане Павелку, дорогий Андрію, мій друже, перебувати у Києві під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018 було величезним задоволенням для нас. НСК "Олімпійський" є одним з найвеличніших стадіонів у Європі, і він велично прийняв фінал Ліги чемпіонів УЄФА між "Реалом" (Мадрид) і ФК "Ліверпуль". Я знаю, як важко Ви і Ваша команда працювали для того, щоб провести цей фінал якнайкраще, і я радий відзначити, що ФФУ, всі українські державні установи та місто Київ виконали видатну роботу. Будь ласка, передайте мої слова подяки усім причетним сторонам.

Крім того, я хотів би подякувати за теплу гостинність, виявлену до всієї команди УЄФА та всіх наших гостей. Перебувати у Вашій прекрасній країні - завжди честь, і я сподіваюся, дуже скоро знову зустрітися з Вами", - йдеться в листі Александера Чеферіна.

Нагадаємо, що раніше, під час перебування в Україні, Александер Чеферін неодноразово висловлював своє захоплення чудовою організацією фіналів Ліги чемпіонів УЄФА, називаючи проведену Андрієм Павелком та Федерацією футболу України роботу "зразковою настільки, наскільки це взагалі було можливо".

Перші компліменти президент УЄФА зробив Андрію Павелку за організацію фіналу Ліги чемпіонів ще на Конгресі ФФУ, у роботі якого взяв участь Александер Чеферін.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram