>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Серена Вільямс зіграла на "Ролан Гаррос" у костюмі кішки

Молодша з сестер Вільямс вийшла до другого кола турніру.

Серена Вільямс зіграла на "Ролан Гаррос" у костюмі кішки
Фото: EPA/UPG

У першому колі відкритого Чемпіонату Франції, який стартував у Парижі на кортах місцевого тенісного комплексу "Roland Garros", 23-разова переможниця турнірів серії Великого Шолома Серена Вільямс з великими труднощами переграла чешку Крістіну Плішкову - 7:6 (7:4), 6:4.

Відзначимо, що для виступів на "Ролан Гаррос" молодша з сестер Вільямс вибрала чорний облягаючий костюм, який уже викликав бурхливе обговорення в сецмережах.

Екс-перша ракетка світу, своєю чергою, пояснила дивний вибір вбрання на "Ролан Гаррос".

"Я називаю цей наряд "кетсьют". Мене надихнула країна Ваканда з фільму "Чорна пантера". Це весело. Я почуваюся в ньому воїном, як королева з Ваканди, - цитує Серену офіційний сайт турніру.

"Мені подобається жити в світі фантазій, насправді, я завжди хотіла відчути себе супергероєм, і тепер у мене є така можливість. Я дійсно відчуваю себе супергероєм у цьому костюмі", - підсумувала Вільямс.

Чи допоможе цей костюм Серені в наступних раундах турніру?

Нагадаємо, сьогодні за право вийти в наступний раунд на корт тенісного комплексу "Roland Garros" вийдуть українки Еліна Світоліна та Катерина Козлова, які зіграють, відповідно, зі словачкою Вікторією Кужмовою і чешкою Катержіною Синяковою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram