>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Менеджер Ломаченка розповів про найближчі плани українця

Василь Ломаченко планує перейти у важчу категорію

Менеджер Ломаченка розповів про найближчі плани українця
Василий Ломаченко и Эгис Климас
Фото: boxingscene.com

Менеджер чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі Василя Ломаченка Егіс Клімас прокоментував останній бій українця і розповів про його плани.

"Ломаченко-Лінарес був дуже хорошим боєм. Ми знали, що поєдинок не буде легким, але, звичайно, я не очікував, що він підставиться під праву руку Лінареса. Як сказав Ломаченко, він полегшив роботу промоутеру, тому що тепер більше людей захоче битися з ним, побачивши його на канвасі", - розповів Клімас в інтерв'ю boxingtalk.com.

"Чи повернеться Ломаченко 25 серпня в бою з Реймунжо Бельтраном (чемпіон

WBO в легкій вазі - прим. LB.ua)? Ми розмовляємо про це, але нічого наразі не зроблено. Бельтран уже давно виступає в категорії, тоді як для Ломаченка це буде лише другий бій у легкій вазі", - зазначив менеджер українського чемпіона світу.

"Ломаченко хоче уніфікувати титули, хоча я думаю, що він не затримається надовго в легкій вазі. Бельтран яким би чемпіоном не був, але він чемпіон, а титул - це титул.

Думаю, було б ідеально, якби Майкі Гарсія (Мігель Анхель Гарсія - чемпіон WBC в легкій вазі - прим. LB.ua) провів бій з (Робертом - прим. LB.ua) Пасхою, Ломаченко бився б із Бельтраном, а переможці провели б бій між собою, щоб визначити абсолютного чемпіона", - підсумував Егіс Клімас.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram