>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Учасник ЧС-2018 заявив про своє бажання покинути "Шахтар"

Фредом цікавляться клуби з Манчестера, Барселони і Парижа

Учасник ЧС-2018 заявив про своє бажання покинути "Шахтар"
Фред уже прощается с болельщиками?

Один із лідерів півзахисту донецького "Шахтаря" Фред знову дав зрозуміти, що має намір покинути чемпіонів України по завершенні сезону.

"Мною цікавляться клуби з Англії, Франції та інші. Після чемпіонату світу я оберу найкраще місце для продовження кар'єри", - цитує Фреда Sportv.globo.com.

"Я щасливий у "Шахтарі", але перебуваю тут уже п'ять років. Чітко дав зрозуміти керівництву, що хочу залишити команду і зробити великий стрибок у своїй кар'єрі. Звичайно, клуб не хотів би мене відпускати", - підсумував бразилець.

Зазначимо, останнім часом з'явилася інформація про інтерес до 25-річного футболіста з боку ПСЖ, яку він непрямо підтвердив.

Окрім того, іспанське видання Mundo Deportivo також повідомило, що гравець "Шахтаря" входить у шорт-ліст можливих літніх придбань "Барселони".

Раніше ЗМІ повідомляли про те, що боротьбу за бразильця вели два манчестерські клуби.

Додамо, 14 травня була опублікована підсумкова заявка збірної Бразилії на Чемпіонат світу-2018, у якій значиться і хавбек "Шахтаря".

"Це величезне щастя - представляти країну на Чемпіонаті світу. Думаю, Тіте зауважив мою гру в Лізі чемпіонів, де ми відмінно зіграли і навіть могли пройти "Рому". На жаль, чемпіонат України в Бразилії дивляться мало", - повідомив Фред.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram