>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Фанати 18-разових чемпіонів Португалії пробралися на базу клубу і сильно побили гравців

Лісабонський "Спортінг" у минулому чемпіонаті країни зайняв 3-тє місце.

Фанати 18-разових чемпіонів Португалії пробралися на базу клубу і сильно побили гравців
Себастьян Коатес (слева) и Бас Дост после финального свистка в матче с "Маритиму"
Фото: EPA/UPG

На футбольну базу 18-разового чемпіона Португалії - клубу "Спортінг" (Лісабон) увірвалися близько 50 ультрас, які почали ображати головного тренера команди Жорже Жезуша і гравців Вільяма Карвалью, Руя Патрісіу і Баса Доста, повідомляє Sport.es.

За інформацією видання, фанати напали на гравців з ременями, факелами та металевими предметами.

Найбільше дісталося форварду команди Басу Досту, в якого зафіксовано травму голови, також ушкодження отримали Йосип Мішич і Родріго Батталья.

 

Таким чином агресивні фани хотіли висловити протест у зв'язку з невдалим виступом лісабонців у минулому чемпіонаті країни, в якому "леви" зайняли лише третє місце і не потрапили на наступний сезон у Лігу Чемпіонів.

В останньому турі "Спортінг" програв на виїзді клубу "Марітіму" 1:2, в підсумку поступившись другим місцем, а з ним і правом на участь у ЛЧ іншому лісабонському клубу - "Бенфіці".

"Спортінг" уже виступив із заявою з приводу того, що сталося: "Це не "Спортінг", це не може бути "Спортінгом". Ми не перестанемо вимагати покарання для тих, хто повівся так нікчемно".

20 травня 16-разові володарі Кубка Португалії повинні зіграти в черговому фіналі Кубка країни проти "Авеша", але після того, що сталося, гравці відмовляються виходити на поле, а деякі футболісти мають намір розірвати контракти з клубом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram