>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"ПСЖ" став володарем Кубка Франції

У фіналі парижани обіграли клуб "Ле-Ерб'є" 2:0

"ПСЖ" став володарем Кубка Франції
Кубок Франции

У Парижі на спортивній арені "Стад-де-Франс" відбувся фінал Кубка Франції, в якому чемпіон країни клуб "ПСЖ" зустрічався з клубом "Ле-Ерб'є" і переміг 2:0.

Відзначимо, гравці одного з найбагатших клубів світу в матчі зробили практично неможливе - до 74-ї хвилини підтримували інтригу в протистоянні з клубом третього дивізіону Франції.

Гол Ло Сельсо, забитий аргентинцем в середині першого тайму, так і залишався єдиним в матчі аж до 74-ї хвилини.

Безумовно, пані Удача не обділила своєю увагою футболістів напіваматорського клубу з округу Ла-Рош-сюр-Йон - одних ударів в каркас воріт провінційного клубу було зафіксовано чотири рази.

Питання, якщо таке і було, про переможця зустрічі знято в заключній чверті другого тайму, коли уругваєць Едісон Кавані заробив пенальті і сам же його реалізував.

Парижани вчетверте поспіль і 12-й - у своїй історії виграли Кубок Франції.

З урахуванням раніше виграних чемпіонату Франції і Кубка Ліги "Парі Сен-Жермен" у цьому сезоні зробив своєрідний "требл".

Додамо, що гравці "ПСЖ" на нагородженні дозволили капітану суперника Себастьяну Флушону підняти Кубок Франції над своєю головою.

Таким чином паризький клуб висловив свою повагу супернику, який зміг дійти до фіналу, представляючи третій за силою французький дивізіон.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram