>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначилися фіналісти Ліги Європи

Для Арсена Венгера матч у Мадриді виявився останнім у єврокубках біля керма лондонського "Арсеналу"

Визначилися фіналісти Ліги Європи

У другому півфінальному матчі Ліги Європи мадридський "Атлетіко" приймав на "Ванда Метрополітано" лондонський "Арсенал" і переміг і в поєдинку (1:0), і за сумою двох зустрічей (1:1, 1:0).

Вирішальний гол на 45+2 хвилині забив Дієго.

Варто додати, що Дієго в поєдинку виглядав більш ніж мотивованим, враховуючи, що ще не так давно іспанець виступав за лондонський "Челсі" і дербі з "канонірами" були завжди принциповими.

Також відзначимо чудову гру зв'язки Коста-Грізманн. Саме вивірена передача Антуана на Косту забезпечила мінімальну перемогу "матрацників" у протистоянні з лондонцями.

Щодо гри футболістів "Атлетіко" загалом, то починаючи із середини першого тайму, підопічні Дієго Сімеоне грали за результатом, тобто чітко в обороні, при цьому не забуваючи про контратаки.

"Арсенал" спробував зіграти першим номером, але особливих дивідендів від цього не отримав. Окремі напівмоменти підопічні Арсена Венгера створювали біля воріт Яна Облака, як от в епізодах за участю Ляказетта і Ремзі. Однак в обох випадках гравці "Арсеналу" "зажували" свої моменти.

Із середини другого тайму "каноніри" почали втрачати сили. Величезними проломами в обороні гостей не раз могли скористатися ті самі Коста і Грізманн, а також Фернандо Торрес, який вийшов на заміну і для якого - колишнього гравця "Челсі" - цей матч так само був принциповим.

Програвши в Мадриді, "Арсенал" фактично завершив свій сезон - до Англійської прем'єр-ліги в "канонірів" давно зник інтерес.

На мінорній ноті закінчився матч і для Арсена Венгера - цей поєдинок з "Атлетіко" став його лебединою піснею в єврокубках біля керма клубу з північного Лондона.

Суперником мадридців по фіналу Ліги Європи буде "Марсель", який у не менш драматичному матчі програв на виїзді в додатковий час "Зальцбургу" 1:2. Однак за рахунок домашньої перемоги (2:0) марсельці зіграють у Ліоні з "Атлетіко".

Гол Дієго Кости очима Месута Озіла (1:0)

Дієго, ти де?

Долаючи земне тяжіння (Давід Оспіна)

А виявляється, в Коке дві голови

Безмежна радість (дискваліфікований наставник "Атлетіко" Дієго Сімеоне)

І така сама безмежна печаль

Аu revoir, Арсен

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram