>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Відбулися перші матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів

Обидва поєдинки виграли гості

Відбулися перші матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів
Роналду забивает второй мяч
Фото: EPA\UPG

У Турині та Севільї пройшли перші матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів.

Поєдинок на півночі Італії абсолютно повторив торішній фінал цього турніру - зустрічалися "Ювентус" і мадридський "Реал".

На цьому аналогії з торішнім фіналом не закінчуються.

Як і в Кардіффі рік тому, "Реал" "відвантажив" "Ювентусу" три голи. Також за аналогією з фіналом ЛЧ-2017, два м'ячі на рахунку Криштіану Роналду.

Особливо шедевральний був другий гол португальця - упіймавши "ножицями" на двометровій висоті крос із флангу, Криштіану практично "поховав" господарів.

А коли Марсело на 72-й хвилині втретє засмутив Джанлуїджі Буффона, всім стало зрозуміло, що матч-відповідь на "Сантьяго Бернабеу" через тиждень перетворюється на відверту формальність.

На відміну від поєдинку в Турині, в матчі на "Хуан Санчес Пісхуан" голи забивали виключно господарі поля.

Правда, через це гравцям "Севільї" має бути особливо гірко - два м'ячі вони примудрилися забити у власні ворота - "відзначилися" Хесус Навас, який зрівняв рахунок на 37-й хвилині і капітан андалусців Серхіо Ескудеро, який у середині другого тайму встановив остаточний результат матчу 1:2.

Як і в зустрічі "Ювентусу" і "Реалу", в парі "Севілья""Баварія" також визначився очевидний фаворит у двораундовому протистоянні.

У Мюнхені, мабуть, чудес ніхто не очікує.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram