>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФФУ визнала винним у непотраплянні збірної України U-17 на Євро-2018 адміністратора команди

Анатолій Кудя виступив у ролі "стрілочника".

ФФУ визнала винним у непотраплянні збірної України U-17 на Євро-2018 адміністратора команди
Анатолий Кудя
Фото: Динамо Киев от Шурика

У зарахованій технічній поразці (0:3) збірній України U-17 в матчі кваліфікації ЧЄ-2018 з однолітками з Сербії Федерація футболу України звинуватила адміністратора команди Анатолія Кудю.

Кудя, своєю чергою, не визнає провини, і вважає, що він виступив у ролі "стрілочника".

"До моїх функціональних обов'язків входить: організація харчування футболістів, перевірка форми, м'ячів, інвентарю, транспорту. Роздача перед грою і збір після гри екіпіровки, прання. Це ніяк не можна порівняти з контролем карток. Я ніякого стосунку до цього не маю, тільки чув. Не знаю, чому мене звинуватили в цьому. У мене просто слів немає з приводу того, що вчинили стосовно мене! Я всі ці роки вірою і правдою служив футболу, у мене немає жодного стягнення, тільки заохочення. У підсумку мене викинули, навіть не знаю, за що.

Мені не хотілося б когось звинувачувати з наших керівників, люди, напевно, самі знають, хто винен. А я "стрілочник", якого звільнили дуже швидко, нічого не пояснюючи. Я шокований і сподіваюся, що керівництво ФФУ все-таки розбереться, чесно поставиться і зробить висновки щодо ступеня моєї "провини"", - заявив Кудя.

Нагадаємо, збірній України U-17 було зараховано технічну поразку в грі відбору на Євро-2018 проти збірної Сербії U-17 за те, що за нашу команду на поле вийшли Микола Ярош і Роман Бодня, які були дискваліфіковані на цей поєдинок через перебір жовтих карток.

Незважаючи на те, що збірна України перемогла в тому матчі 2:1, з огляду на технічну поразку на Євро-2018 вирушить збірна Сербії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram