>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Слідом за Тайсоном і Фредом ще одного гравця "Шахтаря" викликали у збірну Бразилії

Ісмаїлі вперше отримав виклик у збірну Бразилії

Слідом за Тайсоном і Фредом ще одного гравця "Шахтаря" викликали у збірну Бразилії
Исмаили
Фото: video.shakhtar.com

Федерація футболу Бразилії вперше викликала в збірну лівого захисника донецького "Шахтаря" Ісмаїлі Гонсалвеса дос Сантоса, або просто Ісмаїлі. Таке рішення тренер бразильської збірної Тіте прийняв через травму стегна гравця туринського "Ювентуса" Алекса Сандро, повідомляє ESPN.

Сандро ж отримав виклик після того, як у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи між мадридським "Атлетіко" і московським "Локомотивом" отримав серйозну травму ноги основний гравець бразильської збірної Філіпе Луїс. Однак стан Сандро не дозволить йому відновиться до товариських матчів проти Росії і Німеччини.

Крім Ісмаїлі, в збірну Бразилії також викликали ще двох гравців "гірників" - Фреда і Тайсона.

Варто додати, що Філіпе Луїсу діагностували перелом малої гомілкової кістки. З урахуванням того, що термін відновлення після такої травми становить не менш ніж чотири місяці, можна сподіватися, що Ісмаїлі можуть включити у склад національної збірної на фінал ЧС-2018.

Тож "Шахтар" стає своєрідною «кузнею кадрів» для "пентакампіонів".

Нагадаємо, що "Шахтар" оформив контракт з Ісмаїлі в лютому 2013 року. Договір розрахований до 2021 року. Трансферна вартість бразильського захисника, який раніше виступав за португальську "Брагу", склала 4 млн євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram