>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Біатлоністка Юлія Джима заявила про можливе завершення спортивної кар'єри

Цей сезон може стати останнім для найсильнішої на цей момент української біатлоністки

Біатлоністка Юлія Джима заявила про можливе завершення спортивної кар'єри
Юлия Джима
Фото: EPA/UPG

Українська біатлоністка Юлія Джима прокоментувала відмову від участі в етапі Кубка світу в Тюмені, а також заявила про можливе завершення кар'єри.

"Я, чесно кажучи, так і передбачала, десь на підсвідомому рівні розуміла, що, швидше за все, Тюмень буде зайвою цього разу.

Мені говорили, що, звичайно, шкода, що не дали шансу поборотися за десятку загального заліку, але я кажу, що, значить, не судилося.

Кінцівка сезону? У кінці сезону форми як такої не було. Після хвороби важко за тиждень набрати форму, це взагалі нереально. Звичайно, мені шкода, що цього року вийти на пік форми мені так і не вдалося. Я так і не відчула цієї легкості. Але для цього була причина - хвороба, яка надовго затягнулася.

Я думаю, що, швидше за все, це був останній для мене сезон", - повідомила Джима в коментарі XSPORT.

Нагадаємо, що Юлія Джима взяла "бронзу" в спринті на етапі Кубка світу в Холменколлені. Також українка виграла дві "бронзи" на етапі Кубка світу в Естерсуні: в індивідуальній гонці й у спринті.

Наразі Джима в загальному заліку Кубка світу займає 10 місце (483 очки). Однак відмова української біатлонної команди брати участь у заключному етапі Кубка світу в російській Тюмені не залишає Юлії шансів зберегти за собою цю позицію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram