>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Агент Поля Погба підшукує своєму клієнтові новий клуб

Можливо, влітку француз виявиться в новому клубі.

Агент Поля Погба підшукує своєму клієнтові новий клуб
Поль Погба
Фото: EPA\UPG

Агент Міно Райола промацує ґрунт під можливий відхід Поля Погба з "Манчестер Юнайтед", підшукуючи потенційних покупців на гравця збірної Франції.

Улітку 2016 року «червоні дияволи» заплатили за французького футболіста гвінейського походження туринському «Ювентусу» 89 млн фунтів, що на той момент було світовим рекордом. При цьому сам Райола заробив на цій угоді близько 40 млн фунтів.

Відтоді Погбі лише частково вдається виправдати вкладені в нього кошти - головний тренер "МанЮнайтед" Жозе Моуріньо не раз не включав Поля в стартовий склад.

Як стало відомо Daily Mirror, Райола незадоволений таким ставленням менеджера «червоних дияволів» до свого клієнта. Більше того, Міно відкритий до діалогу з клубами, які могли б придбати Погбу після закінчення цього сезону.

Райолу не влаштовує, що Поль грає на незручній для себе позиції і заробляє менше за нападника Алексіса Санчеса, придбаного МЮ в зимове трансферне вікно в лондонського «Арсеналу». При цьому поки Райола вельми обережний, оскільки разом з Погбою представляє інтереси гравців «Манчестер Юнайтед» Златана Ібрагімовича, Девіда Де Хеа, Ромелу Лукаку і Серхіо Ромеро. А псувати відносини з босами клубу агент не має наміру.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram