>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" припинило весняну європейську кампанію

Кияни за всіма статтями програли римському "Лаціо"

"Динамо" припинило весняну європейську кампанію
"Лацио" празднует гол де Врея
Фото: EPA\UPG

У матчі-відповіді 1\8 фіналу Ліги Європи динамівці Києва не зуміли гідно виступити на домашньому "Олімпійському" в протистоянні з "Лаціо". 0:2 - закономірний результат цього поєдинку.

З перших хвилин господарі свідомо віддали ініціативу гостям, сподіваючись на компактну гру в обороні та стрімкі контратаки. Однак, зброя, яка добре зарекомендувала себе на "Стадіо Олімпіко" (2:2), "не вистрілила" на НСК "Олімпійський".

Підопічні Сімоне Індзагі спокійно "дихали грудьми" в атаці. Один Чіро Іммобіле міг записати на свій рахунок хет-трик ще в першому таймі. Але до певного часу киянам щастило.

Удача закінчилася на 23-й хвилині, коли під час подачі кутового Володимир Шепелєв втратив свого візаві, яким виявився Лукас Лейва, і бразилець з близької відстані головою відправив м'яч у сітку воріт динамівців 0:1.

Надалі сценарій на полі не змінився. Епізодичний сплеск "Динамо", який завершився неточним ударом Віктора Циганкова з 18-ти метрів на 29-й хвилині, залишився єдиним небезпечним моментом в активі господарів у першому таймі.

Картина істотно не змінилася у другій половині зустрічі. Ті гольові моменти, які розсипом римляни створювали біля воріт Дениса Бойка, та єдиний небезпечний удар динамівця Дерліса Гонсалеса, який вийшов на заміну.

Навіть другий гол, забитий Стефаном де Вреєм на 83-й хвилині, чимось був схожий на гол Лейви. Той же стандарт - подача кутового, програна боротьба в повітрі, скидання м'яча на дальню штангу, де абсолютно забутому голландцеві залишалося лише підставити ногу. 0:2 - все, "світло згасло" на "Олімпійському".

Компанію "лаціале" у чвертьфіналі склали мадридський "Атлетіко" і французький "Марсель", які в обох матчах переграли, відповідно, московський "Локомотив" і "Атлетік" з Більбао, а також німецький "РБ Лейпциг", який зумів вивезти зі Санкт-Петербурга потрібну нічию (1:1) в матчі із "Зенітом" (у першій зустрічі "бики" були сильнішими 2:1).

Пізно ввечері повинна визначитися ще одна четвірка, яка продовжить боротьбу у Лізі Європи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram