>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Сьогодні стартує продаж квитків на фінал Ліги чемпіонів (оновлено)

Фінальний матч ЛЧ-2018 відбудеться на НСК "Олімпійський" 26 травня.

Сьогодні стартує продаж квитків на фінал Ліги чемпіонів (оновлено)
Фото: MatchDay.ua

15 березня о 15:00 стартує прийом заявок на купівлю квитків на фінал Ліги чемпіонів у Києві. Сьогодні ж буде оприлюднено ціни.

Фінальний матч ЛЧ-2018 відбудеться на НСК "Олімпійський" 26 травня.

Заявки на квитки прийматимуть упродовж тижня. Продаж квитків здійснюється тільки на офіційному сайті УЄФА (www.uefa.com). Якщо попит на квитки буде перевищувати пропозицію, що практично гарантовано, то проведуть лотерею, в якій візьмуть участь усі коректно заповнені заявки.

Відзначимо, що одна людина може подати заявку не більш ніж на два квитки. УЄФА надішле відповідь до 6 квітня на електронну пошту.

Як завжди, основна частина квитків ділиться між країнами, клуби яких вийдуть у фінал Ліги чемпіонів. При цьому для країни, яка приймає фінал турніру, окремої квоти на квитки немає.

У 2017 році головний поєдинок найпрестижнішого клубного турніру приймав стадіон "Міленіум" у Кардіффі (Уельс). Його місткість становить 74 500 місць. Фіналістам ЛЧ-2017 "Реалу" і "Ювентусу" виділили по 18 тис. квитків, 25 тис. квитків зарезервували для спонсорів, запрошених гостей, футбольних федерацій - так званої Сім'ї УЄФА. Крім того, є ложі преси.

Оскільки місткість НСК "Олімпійський" (70 050) порівнянна з "Міленіумом", то можна припустити, що до загального продажу потрапить близько 4 тис. квитків, на які претендуватимуть уболівальники з усього світу.

Оновлення. Вартість квитків становить від 70 до 450 євро.

Наприклад, за 70-160 євро можна отримати квитки за воротами. На центральні трибуни ціна квитка становить 450 євро.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram