>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

«Реал» і «Ліверпуль» стали першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів

Натомість менеджер «ПСЖ» Унаї Емері впритул наблизився до пошуку нового роботодавця

«Реал» і «Ліверпуль» стали першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів
Фото: EPA\UPG

У вівторок увечері пройшли перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

Англійський «Ліверпуль» на рідному "Енфілді" прогнозовано задокументував свій вихід у чвертьфінал, зігравши в безгольову нічию з португальським «Порту». Нагадаємо, в першому матчі в Порту мерсисайдці розгромили господарів з рахунком 5:0.

Значно гострішим очікувалося протистояння-відповідь у Парижі між місцевим «ПСЖ» і нинішнім володарем титулу переможця Ліги чемпіонів мадридським «Реалом». Парижанам необхідно було на «Парк де Пренс» ліквідувати дефіцит у два м'ячі - перший матч на «Сантьяго Бернабеу» завершився перемогою господарів з рахунком 3:1.

На диво, гострого суперництва не вийшло. «Галактікос» практично весь матч домінували на полі.

Окрім останньої п'ятихвилинки першого тайму, футболісти «ПСЖ», за відсутності Неймара, нічого не зуміли протиставити гравцям «Реала».

Гол Рональдо на самому початку другого тайму став логічним завершенням домінування гостей. А вилучення гравця господарів Варратті на 66-й хвилині остаточно визначило переможця в цьому протистоянні.

Перемігши в обох матчах із загальним рахунком 5:2, «Реал» ще на крок наблизився до того, щоб утретє поспіль виграти Лігу чемпіонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram