>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Мессі став обличчям Альфа-Банку

Мессі став обличчям Альфа-Банку
Фото: Телеграм-канал Mash

Зірка футбольного клубу "Барселона" Ліонель Мессі став обличчям Альфа-Банку на 2018 рік. Інформацію про це підтвердив один із представників банку.

Відзначимо, що Альфа-Банк з листопада минулого року активно використовує ім'я аргентинського футболіста для піару свого бренду в соціальних мережах. Раніше фотографію Мессі, на якій спортсмен сидить у футболці з логотипом Альфа-Банку, в своєму Telegram-каналі опублікував Life.

За умовами угоди, Мессі рекламуватиме Альфа-Банк, а також братиме участь у промо-акціях фінустанови. Посередником в угоді виступив футбольний агент Марко Трабуккі. Сума угоди невідома.

Альфа-Банк є офіційним банком Чемпіонату світу з футболу 2018, який пройде в Росії в період з 14 червня по 15 липня.

Нагадаємо, Ліонель Мессі не відмовляється від вигідних контрактів не тільки на футбольному полі - він погоджується рекламувати практично все, аби за це добре платили. Також футболіст не раз опинявся в епіцентрі скандалів через спроби несплати податків. "Гном", як його називає партнер по аргентинській збірній Анхель Ді Марія, фігурував в офшорному скандалі Panama Papers, а також отримав умовний термін за податкові махінації в Іспанії.

Відзначимо, в офшорному скандалі Panama Papers фігурував також президент України Петро Порошенко.

Минулого року Мессі, за оцінкою журналу Forbes, зайняв третю сходинку в рейтингу найбільш високооплачуваних спортсменів світу. Його загальний дохід тоді, за даними видання, становив 80 млн дол., з яких 27 млн спортсмен, як уточнювали автори списку, заробив на рекламі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram