>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

ФК "Верес" змінив місце реєстрації на Львів

У клубі пояснили крок необхідністю спростити фінансові операції.

ФК "Верес" змінив місце реєстрації на Львів
Фото: veres.club

Футбольний клуб "Верес" змінив місце реєстрації з Рівного на Львів, повідомляє Tribuna.com.

Згідно з державним реєстром, товариство з обмеженою відповідальністю "Футбольний клуб "Верес-Рівне" тепер зареєстровано за адресою: м. Львів, вулиця Антоновича, 115, офіс 3.

Серед засновників "Вереса" зазначено громадську спілку "Рівненський футбольний клуб "Верес-Рівне" - 34%, Копитка Богдана Йосиповича - 56%, товариство з обмеженою відповідальністю "Компанія з управління активами Євроінвест" - 10%.

Попереднім місцем реєстрації клубу було місто Рівне, вулиця Грушевського, будинок 77.

Пізніше інформацію про перереєстрацію клуб підтвердив офіційно.

"З огляду на те, що через відсутність у Рівному стадіону з відповідною інфраструктурою, яка могла б пройти атестацію для участі в УПЛ, "Верес" змушений базуватися у Львові, там само працює і значна частина працівників і менеджменту клубу. Для того, щоб спростити всі процедури, пов'язані з фінансовою звітністю у фіскальні органи, було прийнято рішення про зміну реєстрації", - йдеться в повідомленні на сайті клубу.

У клубі підкреслили, що "Верес" - це не місце реєстрації і навіть не футбольна команда: "Це ідея, традиції, ідеологія, назва і герб. А найголовніше - це, перш за все, кожен із більш ніж 5000 членів червоно-чорної сім'ї! "Верес" - це Рівне і Рівненська область. Львову він не потрібен. Там є, були і будуть "Карпати". І щойно в Рівному з'явиться реконструйований стадіон - "Верес" повернеться додому".

Нагадаємо, домашні матчі осінньої частини сезону УПЛ "Верес" проводив у Львові на стадіоні "Арена Львів".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram