>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" зіграє з грецьким АЕКом в 1/16 фіналу Ліги Європи

Київському клубу пощастило з жеребкуванням.

"Динамо" зіграє з грецьким АЕКом в 1/16 фіналу Ліги Європи
Фото: twitter.com/uefacom_ru

Футбольний клуб "Динамо" (Київ) зіграє з грецьким АЕК в 1/16 фіналу Ліги Європи.

Жеребкування пройшло в понеділок у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньоні.

Перший матч київський клуб проведе вдома 15 лютого, другий - 22 лютого.

Усі команди були розбиті на два кошики. Сіяними стали 12 переможців груп і чотири найкращі команди, що зайняли треті місця в групах Ліги чемпіонів. Несіяними були володарі других місць і решту володарів третіх місць у групах Ліги чемпіонів.

"Динамо" як сіяному клубу могли попастися АЕК (Греція), "Астана" (Казахстан), "Боруссія Дортмунд" (Німеччина), "Копенгаген" (Данія), "Лудогорець" (Болгарія), "Ліон" (Франція), «Наполі» (Італія), «Ніцца» (Франція), «Олімпік» (Франція), «Реал Сосьєдад» (Іспанія), «Селтік» (Шотландія), «Стяуа» (Румунія), «Црвена Звезда» (Сербія), "Естерсунд" (Швеція). Московський "Спартак" був несіяним, але УЄФА вирішив розвести український і російський клуби у єврокубках на цій стадії.

На цій стадії турніру Україну представить лише один наш клуб - київське "Динамо". Луганській "Зорі" не вдалося вийти з групи.

Нагадаємо, "Динамо" як віце-чемпіон України могло пробитися в Лігу чемпіонів, але прикро поступилося в третьому кваліфікаційному раунді швейцарському "Янг Бойз" і вирушило в Лігу Європи. Свою групу київський клуб впевнено виграв, зокрема взявши в "Янг Бойз" реванш за сумою двох матчів.

Напередодні відбулося жеребкування 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Єдиному представнику України в турнірі "Шахтарю" випала італійська "Рома".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram