>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

НСК "Олімпійський" вирішили відремонтувати до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

На проведення робіт виділили 104 млн гривень.

НСК "Олімпійський" вирішили відремонтувати до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА
Фото: Сергей Нужненко

У Києві проведуть ремонт національного спортивного комплексу "Олімпійський" до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться в травні 2018 року.

Про це повідомив заступник гендиректора з капітального будівництва ДП "Олімпійський навчально-спортивний центр "Конча-Заспа" Олександр Філімонов, повідомляє 44.ua.

"На виконання рішення Кабміну про належну підготовку до фінального матчу Ліги Чемпіонів УЄФА Міністерством молоді та спорту було видано наказ про заходи щодо підготовки стадіону НСК "Олімпійський" до проведення фінальних ігор. Був підготовлений відповідний проект, який пройшов державну експертизу", - повідомив Філімонов.

На проведення робіт виділили 104 млн гривень. Ремонт планують закінчити у квітні 2018 року.

"Перелік обсягів робіт доволі великий, тому потрібно підготувати стадіон, щоб не осоромитися. Будемо ремонтувати освітлення, інформаційні табло, гідроізоляцію покрівлі та конструкцій, також упорядкуємо територію стадіону і замінимо ip-камери відеоспостереження", - додав Філімонов.

Нагадаємо, 24 травня 2018 року фінал жіночої Ліги чемпіонів прийме стадіон "Динамо", а 26 травня 2018 року фінал чоловічого турніру - НСК "Олімпійський". 20 травня цього року відбулося перше засідання робочої групи, яка займатиметься підготовкою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram