>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Виконком ФФУ вирішив проводити матч "Маріуполь" - "Динамо" в Маріуполі

Рішення прийнято на засіданні у вівторок.

Виконком ФФУ вирішив проводити матч "Маріуполь" - "Динамо" в Маріуполі

Виконавчий комітет Федерації футболу України прийняв рішення проводити матч 7-го туру чемпіонату України між "Маріуполем" і "Динамо" 27 серпня в Маріуполі. Таке рішення було прийнято на засіданні виконкому ФФУ у вівторок, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, київське "Динамо" відмовляється їхати на цей матч до Маріуполя, оскільки в клубі не отримали бажаних офіційних гарантій безпеки.

При цьому "Маріуполь" та ФФУ заявляють про можливість проводити матчі в Маріуполі, зокрема, посилаючись на гарантії від правоохоронних органів та інших органів влади.

Служба безпеки України заявила, що ризики для проведення матчу "Маріуполь" - "Динамо" існують, але висловила готовність забезпечити безпеку на заході.

Нагадаємо, напередодні президент киян Ігор Суркіс зажадав письмових гарантій безпеки для того, щоб "Динамо" вирушило на гру. Також матч відвідають спостерігачі ОБСЄ в Україні на чолі з першим заступником голови місії Александром Хугом.

Ватажок терористів "ДНР" Олександр Захарченко заявив, що дав наказ припинити вогонь на Маріупольському напрямку і пообіцяв не обстрілювати футболістів і глядачів на матчі "Динамо".

18 серпня юнацька команда київського "Динамо" також не приїхала на матч до Маріуполя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram