>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" підписало захисника збірної Хорватії

Він буде виступати під номером 23.

"Динамо" підписало захисника збірної Хорватії
Фото: fcdynamo.kiev.ua

Київське "Динамо" підписало трирічний контракт з 28-річним захисником збірної Хорватії і загребського "Динамо" Йосипом Пиваричем.

Він буде виступати під номером 23, повідомляють на сайті віце-чемпіона України.

"Динамо" Київ - великий клуб, який завжди ставить перед собою високі завдання. У послужному списку клубу безліч трофеїв. Я дуже щасливий стати частиною такого великого клубу. Це знаменитий на весь світ клуб, який майже щороку виступає в Лізі чемпіонів. Нехай цього року «Динамо» не потрапило в Лігу чемпіонів, але обов'язково потрапить у Лігу Європи і досягне там великих успіхів. Перед трансфером я радився зі своїм співвітчизником Домагоєм Відою. Він розповідав тільки хороше про київське "Динамо", - заявив новачок в інтерв'ю клубному сайту. Пиварич виступав за першу команду загребського "Динамо" з 2009 року і загалом зіграв за неї 174 матчі, забивши 10 голів. У нього також є 13 ігор за збірну Хорватії.

Улітку 2017 року з київського "Динамо" пішов захисник Віторіну Антунеш, який перебрався на правах оренди в "Хетафе".

Нагадаємо, що "Динамо" припинило виступи в Лізі чемпіонів на першому ж етапі, програвши швейцарському клубу "Янг Бойз". У плей-оф Ліги Європи киянам протистоятиме португальський ФК "Марітіму".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram