>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Долгополов вийшов у фінал турніру ATP

Українець переграв росіянина в двох сетах.

Долгополов вийшов у фінал турніру ATP
Фото: http://btu.org.ua

Український тенісист Олександр Долгополов (89-й у світі) вийшов до фіналу основного турніру серії ATP-250 у шведському Бостаді.

Українець обіграв 88-му ракетку світу росіянина Андрія Кузнєцова з рахунком 6:3, 6:2 і у фіналі поміряється силами з переможцем поєдинку між іспанцями Давидом Феррером і Фернандо Вердаско.

Раніше в рамках цього турніру Долгополов переграв ще одного росіянина Карена Хачанова і аргентинців Леонарда Майєра і Орасіо Себальоса.

Нагадаємо, Долгополов феєрично почав сезон, завоювавши титул і вигравши сім матчів поспіль на двох турнірах у Південній Америці, однак переможну ходу Олександра зупинила травма. Протягом сезону він отримав ще декілька пошкоджень, які не дозволили українському тенісистові нормально грати.

Найвища позиція Долгополова у світовому рейтингу - 13-те місце.

Турніри в чоловічому професійному тенісі поділені на кілька категорій. Найбільші чотири турніри Великого Шолома (за перемогу в яких дають 2000 очок), за ними йдуть мастерси (1000 очок), турніри серії ATP-500 (500 очок), ATP-250 (250 очок), челенджери (до 125 очок) і ф'ючерси (до 35 очок).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram