>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Визначено склад збірної України на Ігри нескорених у Торонто

В основній команді - 15 ветеранів та нинішніх військових.

Визначено склад збірної України на Ігри нескорених у Торонто

У неділю, 25 червня, в Києві під час святкування 150-ї річниці Канади були названі імена 15 учасників національної збірної України, які поїдуть на Ігри нескорених.

Про це повідомляється на сайті збірної.

Представляти Україну в Торонто будуть Павло Будаєвський, Олег Зимников, Павло Мамонтов, Катерина Михайлова, Сергій Молодід, Роман Панченко, Василь Пашкевич, Олександр Писаренко, Юрій Писарчук, Валерій Рак, Вадим Свириденко, Дмитро Сидорук, Олександр Ткаченко, Сергій Торчинський, Олександр Чуб.

Основний склад був визначений за результатами установчих зборів, що проходили з 23 по 29 травня на Трухановому острові в Києві. Протягом тижня спортсмени тренувалися під наглядом професійних тренерів і психологів.

Рішення ухвалював тренерський склад і уповноважені представники координаційного центру Ігор нескорених з урахуванням динаміки результатів спортсмена, його потенціалу, психологічної готовності та здатності брати участь у декількох видах спорту.

Invictus Games (Ігри нескорених) - аналог Паралімпійських ігор для військовослужбовців.

Ігри нескорених уперше відбулися 2014 року в Лондоні, тоді в них узяли участь 13 країн з Європи, Азії, Північної Америки та Океанії. На другі ігри в американському Орландо приїхали 15 країн. На ігри в Торонто, які пройдуть у вересні, запрошено вже 17 країн.  

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram