>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Головним тренером "Карпат" став іспанець Серхіо Наварро

Три останні сезони Наварро виконував функції методологічного директора "Вільярреалу".

Головним тренером "Карпат" став іспанець Серхіо Наварро
Серхио Наварро
Фото: fckarpaty.lviv.ua

Футбольний клуб "Карпати" (Львів) підписав контракт з іспанським тренером Серхіо Наварро.

Про це повідомляють на сайті клубу.

Новий головний тренер "зелено-білих" народився 17 жовтня 1979 року. Він навчався в університетах Кастельона, Валенсії і Барселони. Перший тренерський досвід Наварро отримав у сезоні 2004/2005 років, коли працював в іспанському клубі "Кастельон" (протягом декількох років був наставником у командах різних вікових категорій).

2011 року став методологічним директором казанського "Рубіна", а також помічником головного тренера Курбана Бердиєва. Зазначимо, що 2013 року команда завоювала Кубок Росії і вийшла у чвертьфінал Ліги Європи.

Паралельно Наварро проводив навчання у школі тренерів у Валенсії. Протягом останніх трьох сезонів він також виконував функції методологічного директора іспанського "Вільярреалу".

У тренерський штаб Наварро також увійдуть два іспанські помічники - асистент Іван Медай і тренер з фізпідготовки Хосе Пастор (працював у "Вільярреалі", білоруському БАТЕ, російських "Рубіні", "Кубані" і "Ростові"), а також Михайло Дячук-Ставицький, який раніше працював тренером молодіжної команди, і тренер воротарів Володимир Марчук, який виконував аналогічні функції в команді Олега Дулуба.

Нагадаємо, в січні 2016 року "Карпати" не продовжили контракт із хорватським фахівцем Ігор Йовичевичем. Головним тренером клубу призначили Олега Лужного. Однак у травні стало відомо, що Лужний піде з клубу через розбіжності з Димінським з приводу трансферної політики. У червні його змінив 68-річний фахівець Валерій Яремченко.

У жовтні головним тренером "Карпат" призначили білоруського фахівця Олега Дулуба.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram