>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

У Дніпрі відкрили після реконструкції стадіон "Трудові резерви"

Роботи обійшлися майже в 29 млн гривень.

Фото: most-dnepr.info

У понеділок, 5 червня, в Дніпрі відкрили після реконструкції стадіон "Трудові резерви".

Роботи вели впродовж останніх півтора року. Як зазначено на сайті обласної ради, "Трудові резерви" будуть першим легкоатлетичним стадіоном у Дніпропетровській області. Тут можна буде проводити змагання рівня чемпіонату України.

Договір на реконструкцію стадіону вартістю майже 29 млн гривень було підписано в жовтні 2016 року, між управлінням капітального будівництва Дніпропетровської ОДА та ТОВ "Майстер-Буд". Під час робіт було проведено реконструкцію футбольного поля, зон метання списа і ядра, восьми бігових доріжок, освітлення, водовідведення (зливова каналізація, дренаж), підпірних стін навколо стадіону.

Фото: most-dnepr.info

Гроші на роботи були виділені з обласного бюджету та з держбюджету. Нове поле було подаровано Дніпропетровській обласній федерації футболу.

Очікується, що після відновлення на стадіоні зможуть займатися 500-600 дітей на годину. Одночасно тут можна буде займатися і на 6 спортивних майданчиках для міні-футболу, на великому футбольному полі, і в легкоатлетичному манежі. З відкриттям стадіону працюватимуть секції боксу, настільного тенісу, важкої атлетики. Також тут передбачений тренажерний зал.

Стадіон до реконструкції
Стадіон до реконструкції

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram