>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Ребров залишив посаду головного тренера київського "Динамо"

Столичний клуб не зміг скласти конкуренцію "Шахтарю".

Ребров залишив посаду головного тренера київського "Динамо"
Фото: fcdynamo.kiev.uа

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров покинув свій пост.

Про це він заявив на прес-конференції в Одесі після заключного матчу чемпіонату України сезону 2016-2017 років проти "Чорноморця", повідомляє офіційний сайт столичного клубу.

"Ми (з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом - ред.) потиснули один одному руки і вирішили далі не продовжувати нашу співпрацю. Щойно я подякував команді в роздягальні. Звичайно, я вдячний президенту, який дав мені цей шанс працювати у великому клубі. Я вдячний всім уболівальникам, які підтримували в будь-яку хвилину і мене, і команду. Як під час перемог, так і під час прикрості вони приходили на стадіон – я їм за це вдячний. І вдячний всій команді, яка працювала зі мною. Я побажав усім удачі. Наступний сезон буде ще складнішим, і хлопцям самим потрібно до нього готуватися. Тепер вже як уболівальник я буду, як і всі, підтримувати цю команду", - сказав Ребров.

Нагадаємо, що Ребров очолив "Динамо" в 2014 році, за нього команда виграла два чемпіонства і вперше за 17 років вийшла в плей-оф Ліги чемпіонів.

Але в поточному сезоні "Динамо" не змогло скласти конкуренцію "Шахтарю". Столичний клуб, який у 2017 році відзначає 90-річний ювілей з дня створення команди, так і не завоював жодного трофея в цьому році.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram