>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Динамо" програло "Олімпіку" в день свого 90-річчя

15 років тому, 13 травня 2002 року, зупинилося серце легендарного тренера Валерія Лобановського.

"Динамо" програло "Олімпіку" в день свого 90-річчя
Фото: fcdynamo.kiev.ua

У матчі 29 туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги донецький "Олімпік" виступив у ролі номінального господаря в грі з київським "Динамо" і виграв з рахунком 2:1.

Кияни не мали жодної турнірної мотивації, але проводили цей матч знаменного дня - у 90-річний ювілей клубу і 15-ті роковини з дня смерті легендарного тренера і футболіста Валерія Лобановського. Проте мотивовані ситуацією в турнірній таблиці гості грали набагато активніше і зуміли впевнено перемогти опонента, повідомляє УНІАН.

Уже на 8-й хвилині рахунок відкрив Михайло Сергійчук. Його партнер по команді Немчанінов віддав пас зліва до лінії штрафного, але Гринь не дотягнувся до м'яча і той опинився у Сергійчука. Гравець зупинив м'яч і другим дотиком пробив низом точно під далеку штангу. А в другому таймі, на 63-й хвилині, Антон Поступаленко подвоїв перевагу своєї команди.

Надалі гості впевнено довели матч до перемоги. Лише в самій кінцівці, на 5-й доданій арбітром хвилині Микита Бурда сквитав один м'яч у складі "Динамо" - 2:1.

Тож "Олімпік" набрав 40 очок і продовжує боротьбу з луганською "Зорею", "Олександрією" й одеським "Чорноморцем" за третє місце і бронзові медалі за підсумками сезону УПЛ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram