>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Леся Цуренко виграла турнір в Акапулько

У фіналі вона виграла у 30-й ракетці світу.

Друга ракетка України Леся Цуренко сьогодні вночі здобула перемогу в турнірі WTA International в Акапулько (Мексика). У двох сетах (6-1, 7-5) вона обіграла Христину Младенович з Франції.

Як зазначає профільне видання "Великий теніс України", раніше Леся Цуренко двічі доходила до фіналів на турнірах WTA International і обидва рази ставала чемпіонкою (Стамбул-2015, Гуанчжоу-2016). На початку цього року на турнірі в Хобарті (Австралія) Цуренко не змогла поборотися за путівку в фінал через проблеми зі здоров'ям і знялася з півфінального матчу.

"Дуже задоволена, що мені вдалося так успішно стартувати в цьому році. У мене вже є півфінал в Хобарті і титул в Акапулько. Сподіваюся, що такі результати допоможуть мені поліпшити становище в рейтингу. Я планую потрапити в топ-30 як можна швидше, а далі подивимося", - заявила Цуренко після перемоги.

Цуренко зараз займає 50-ту сходинку в рейтингу WTA, Младенович - 30-ту.

Фото: EPA/UPG

Цуренко приносить чергову нагороду в скарбничку українського тенісу в цьому сезоні. У 2017 році чемпіонами на турнірах ATP і WTA вже стали Ольга Савчук (парний титул WTA International в Хобарті), Олександр Долгополов (ATP 250 в Буенос-Айресі) і Еліна Світоліна (WTA International в Тайбеї і WTA Premier 5 в Дубаї).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram